Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
21.08.2021
DNES PŘIDÁNO NOVÉ ZBOŽÍ - Dámská kožená kosmetická taška - červená Scarletta
Kožená toaletní taška je vhodná na základní toaletní potřeby, kosmetiku, léky či jiné drobnosti. Dámská kožená kosmetická taška - červená Scarletta ... číst celé
19.08.2021
DNES PŘIDÁNO NOVÉ ZBOŽÍ - zbytky kůže mixy
Zbytky kůže přírodní, barevné kusy, proužky - mix hovězí usně, galanterní kůže. Vhodné na různé zdobení, dekorování, k výrobě atd. Různé proužky, kusy... číst celé
12.08.2021
DNES PŘIDÁNO NOVÉ ZBOŽÍ - Kožený necesér "TRIO", dárková sada hnědá, kožený hnědý necesér, kožená hnědá taštička
Kožený necesér "TRIO" Dárková sada hnědá - kožený vak, necesér, taštička, mincovka, klíčenka. Kožený hnědý necesér Kožená hnědá taštička- menší číst celé
Zobrazit všechny novinky

DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 2000,- Kč!! PLATÍ PRO ČR!!


POHLED DO NAŠÍ DÍLNY " JAK VZNIKÁ KOŽENÁ BRAŠNA"

 

 

 

POHLED DO NAŠÍ DÍLNY

"JAK VZNIKÁ KOŽENÁ BRAŠNA"

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas …………Šárka Hrdličková…..., se sídlem ………Slezská 105, Praha 3………, IČ ………87414368………., (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

                                                                                      

 

                                                   

                                                                                                           

 

 

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.