Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
23.07.2021
DNES PŘIDÁNO NOVÉ ZBOŽÍ - polypropylenové popruhy a ucha
Polypropylenové popruhy a ucha. Polotovary k výrobě kabelek, tašek, batohů. Klasický nastavitelný polypropylenový popruh na kabelku 2 cm - černý a hn... číst celé
16.05.2021
DNES PŘIDÁNO NOVÉ ZBOŽÍ - kožené klopy, víka na kabelky.
Polotovary k výrobě kabelek, tašek, batohů. Další kožená víka, klopy ve více obměnách. Nový tvar kožené klopy "ELLA".  Výběr barvy dle vzorníku barev... číst celé
15.05.2021
DNES PŘIDÁNO NOVÉ ZBOŽÍ - Kožená víka ve více obměnách.
Polotovary k výrobě kabelek, tašek, batohů. Kožená víka ve více obměnách. Nový tvar kožené klopy "AVA".  Výběr barvy dle vzorníku barev. Výběr veliko... číst celé
Zobrazit všechny novinky

DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 500,- Kč!! PLATÍ PRO ČR!!


POHLED DO NAŠÍ DÍLNY " JAK VZNIKÁ KOŽENÁ BRAŠNA"

 

 

 

POHLED DO NAŠÍ DÍLNY

"JAK VZNIKÁ KOŽENÁ BRAŠNA"

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas …Šárka Hrdličková…………..., se sídlem ……Slezská 105, Praha 3, 130 00…………, IČ …87414368…, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to  například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

                                                                              

 

                                                   

                                                                                                           

 

 

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.